Mäntyharju 425 vuotta

Vuonna 2020 Mäntyharju täyttää 425 vuotta. Juhlavuosi näkyy kunnassa muun muassa upeana tapahtumatarjontana koko vuoden ajan.

Nyt voit osallistua juhlavuoden sisällön suunnitteluun ja toteuttamiseen. Voit ehdottaa pientä tai suurta tapahtumaa tai tekoa liitettäväksi juhlavuoden ohjelmaan. Juhlavuoden teemana on yhdessä enemmän. Juhlavuosi on suunnattu etenkin kaikille kuntalaisille ja vapaa-ajanasukkaille. Mukaan ilmoitetut teeman mukaiset tapahtumat tai teot saavat oikeuden käyttää virallista Mäntyharju 425 -tunnusta. Tiedot tapahtumista nostetaan myös esiin Mäntyharju 425 -juhlavuoteen liittyvässä viestinnässä.

Juhlavuosi näkyy Mäntyharjussa koko vuoden 2020 ajan. Mäntyharjun kunta järjestää vuoden aikana lukuisia tapahtumia, jotka linkittyvät juhlavuoteen.

Ehdotuksia juhlavuoden tapahtumista ja teoista voit tehdä tästä linkistä.

AJANKOHTAISTA

Juhlavuoden ohjelma

Juhlavuoden virallisista tapahtumista on koottu oma kalenteri. Kalenteri löytyy sivuvalikosta tai klikkaa tästä linkistä.

Avustus 425-juhlavuoden yhteisöllisten tapahtumien toteuttamiseen

Mäntyharjun kulttuuripalvelut jakaa avustusta mäntyharjulaisille kylillä toimiville järjestöille ja/tai yhdistyksille yhteisöllisten tapahtumien ja tilaisuuksien luomiseen. Avustusta voi hakea Mäntyharjulla vuonna 2020 tapahtuvan tilaisuuden luomiseen. Tilaisuuden tulee linkittyä Mäntyharju 425 -juhlavuoteen, jonka teemana on yhdessä enemmän. Avustus jaetaan Erkki A. Niemisen testamenttirahoista.

Lisätietoja sivuvalikosta tai tästä linkistä. Ensimmäinen haku päättyy 16.2.2020.

Mäntyharjun virallinen soittolista

Mäntyharjun kulttuuripalvelut kerää Mäntyharju 425-juhlavuoden kunniaksi mäntyharjulaisista artisteista sekä Mäntyharjuun liittyvistä kappaleista soittolistaa. Kappaleiden ja artistien tulee löytyä Spotify suoratoistopalvelusta, jotta ne voidaan lisätä listalle.

Ehdotuksia voi käydä jättämässä 29.2. mennessä seuraavalla lomakkeella: https://forms.gle/HZXS7MDqZvNj2chE9

Lisätietoja:

Mäntyharju 425 – työryhmä (sähköpostit etunimi.sukunimi@mantyharju.fi)

Hyvinvointikoordinaattori Christian Juhola
Markkinointipäällikkö Eija Kling
vs. kulttuurisihteeri Eveliina Mäenpää