EtusivuAjankohtaista arkisto  > Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

 • Mäntyharjun kunta hakee maankäyttöinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

  Mäntyharju on vireästä yrityselämästä, kulttuurista ja loma-asumisesta tunnettu noin 6000 asukkaan kunta Etelä-Savossa.

  Maankäyttöinsinööri vastaa kunnan maapolitiikan hoitamisesta, maankäytön suunnittelusta, asema- ja yleiskaavoituksesta ja kaavoituksen suunnittelun ohjauksesta sekä valmistelee kaavoitukseen ja maankäyttöön liittyvät asiat tekniselle lautakunnalle ja kunnanhallitukselle. Maankäyttöinsinööri toimii MRL 20 § mukaisena kunnan kaavoittajana. Tehtävänkuva määritellään tarkemmin valittavan henkilön mukaan.

  Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoa, oman alan lainsäädännön tuntemista, hyviä tietoteknisiä valmiuksia, kartta- ja paikkatieto-ohjelmistojen hallintaa sekä oman auton käyttöä tarvittaessa.

  Pätevyysvaatimuksena on soveltuva (esim. maanmittaustekniikka) korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi insinöörin tutkinto. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, kunnallishallinnon tuntemus tai MRA 3 § mukainen kaavan laatijan pätevyys luetaan eduksi.

  Palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen TS mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

  Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka täytetään 1.9.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan ja valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakijat voidaan testata ulkopuolisen arvioijan puolesta.

  Hakemus jätetään www.kuntarekry.fi kautta. Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 25.6.2017 klo 23.59. Hakemukseen tulee liittää ne työ- ja opintotodistukset liitteenä, joihin hakija viittaa hakemuksessa. Haastattelut pidetään 28.-29.6.2017 ja valinta tehdään 30.6.2017.

  Mäntyharjussa 31.5.2017 Mäntyharjun kunta


 

Kuntarekry.fi -sivuston avoimet Mäntyharjua koskevat työpaikat näet klikkaamalla tästä

Mol.fi -sivuston avoimet Mäntyharjua koskevat työpaikat näet klikkaamalla tästä

Seudulla avoimena olevat työpaikat näet klikkaamalla tästä

Kesätyöpaikkahakemuksen pääset täyttämään klikkaamalla tästä