EtusivuElokuvateatteri Kino  > Tulevat ensi-illat

Tulevat ensi-illat

 Pidätämme oikeuden muutoksiin !

 


 17.10 Dracula Untold

 

 

 

Dracula Untold Nimi: Dracula Untold

 

Kategoria: Fantasia, Draama, Toiminta

 

Näyttelijät: Dominic Cooper, Luke Evans, Sarah Gadon, Samantha Barks, Charley CoX

 

Ensi-ilta: 2014-10-17

 

Tuotantomaa: USA                   

 

Ohjaus: Gary Shore

 

Tuotantovuosi: 2014

 

Levittäjä: Finnkino (FI-Cinema)

 

Kansainväliset kotisivut:: www.draculauntoldintl.com

 

Maasivu: www.draculauntold.fi/ Juonikuvaus: Syksyllä valkokankailla nähdään eeppinen toimintaseikkailu Dracula Untold, tarina miehestä, josta tuli Dracula. Pääosaa näyttelee Luke Evans (Hobitti, Fast & Furious 6). Elokuvan on ohjannut Gary Shore ja tuottanut Michael De Luca. Muissa rooleissa nähdään Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh ja Samantha Barks.

 


 

22.10 klo 15-19.30 Leffamaraton

 Tähtiin kirjoitettu virhe , 22 Jump Street

Liput 5€ molempiin leffoihin

Järj. Nuorisovaltuusto, Nuorisotoimi ja Kino

 


 

31.10 Labyrintti 

 

 

 

Labyrintti Nimi: Labyrintti  (The Maze Runner)

Kategoria: Science Fiction, Toiminta

Näyttelijät: Patricia Clarkson, Will Poulter, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Dylan O'Brien

Ensi-ilta: 2014-09-19

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Wes Ball

Kesto: 114 min.

Tuotantovuosi: 2014

Levittäjä: SF Film

Kansainväliset kotisivut:: themazerunnermovie.com

Juonikuvaus: Kuvittele herääväsi yksin täydessä pimeydessä, ja ainoa asia jonka pystyt muistamaan, on oma nimesi...

James Dashnerin nuortenromaaniin perustuva elokuva Labyrintti sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, jossa Thomas herää muistinsa menettäneenä valtavan labyrintin vankina. Thomas ei ole kuitenkaan yksin, vaan labyrinttiin on suljettu joukko muitakin nuoria miehiä. Yhdessä he ryhtyvät selvittämään kuka heidät labyrinttiin vangitsi ja miksi. Samalla Thomas ja muut ”juoksijat” yrittävät keksiä keinon päästä pakoon.


 

31.10 Lomasankarit

Lomasankarit

 

Lomasankarit Nimi: Lomasankarit

Kategoria: Komedia, Toiminta

Näyttelijät: Laura Malmivaara, Ville Myllyrinne, Nuutti Konttinen, Veikka Vainikka, Emil Auno, Ifigenia Tzola, Giannis Zouganelis, Ioanna Triantafillidou, Orfeas Avgoustidis

Ensi-ilta: 2014-10-31

Tuotantomaa: Suomi               

Ohjaus: Taavi Vartia

Tuotantovuosi: 2014

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Sen piti olla ihan tavallinen lomamatka aurinkoisella Kosilla, mutta Tonin onkin pelastettava kaunis paikallinen tyttö Adriana kidnappaajien kynsistä. Kun käy ilmi, ettei keneenkään muuhun voi luottaa, joutuu Toni vastentahtoisesti tukeutumaan velipuoliensa apuun.

Poikakolmikon rauhallisesta etelänlomasta muodostuu perinteisiä pakettimatkoja huimasti hurjempi extreme-reissu täynnä vauhtia, valeasuja, varkauksia ja vaarallisia tilanteita. Tarumaisen saariston muinaisissa maisemissa, kuumilla rannoilla, pienillä vuoristoteillä ja Välimeren aalloilla syöksyvät seikkailijat henkensä kaupalla uhkaavasta tilanteesta toiseen. Pinnan alla ja pimeissä luolissa sankareita odottaa jotakin kaiken uhkarohkeuden arvoista: ikimuistoinen loma.


 7.11 Instellar

 

Interstellar

 

Nimi: Interstellar
Kategoria: Science Fiction
Näyttelijät: Anne Hathaway, Matthew McConaughey, Jessica Chastain
Ensi-ilta: 2014-11-07
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: Christopher Nolan
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: SF Film
Kansainväliset kotisivut:: www.interstellarmovie.net
Juonikuvaus: Christopher Nolanin (Inception, The Dark Knight -trilogia) INTERSTELLAR kertoo tutkimusmatkailijoista, jotka ylittävät inhimillisen avaruusmatkailun rajat käyttämällä hyväksi vastalöydettyä madonreikää, jonka avulla heidän on mahdollista kulkea aiemmin ihmiskunnalle liian pitkiä tähtienvälisiä välimatkoja.

Elokuvan pääosissa nähdään Matthew McConaughey (Magic Mike, Mud), Anne Hathaway (Les Misérables, The Dark Knight Rises), Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, The Tree of Life), Ellen Burstyn (The Exorcist), John Lithgow (Apinoiden planeetan synty) ja Michael Caine (The Dark Knight -trilogia)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.11 Nuija ja tosi nuija kaks

 

Nuija ja tosinuija kaks

Nimi: Nuija ja tosinuija kaks  (Dumb and Dumber To)
Kategoria: Komedia
Näyttelijät: Jim Carrey, Laurie Holden, Jeff Daniels, Kathleen Turner
Ensi-ilta: 2014-11-12
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: Future Film
Kansainväliset kotisivut:: www.dumblr.com
Juonikuvaus: Farrellyn veljesten kulttimainetta nauttiva komediaklassikko Nuija ja tosinuija saa vihdoin jatkoa – 20 vuotta ensimmäisen kohelluksen jälkeen! Ääliökaverukset Harry (Jeff Daniels) ja Lloyd (Jim Carrey) eivät ole viisastuneet vanhetessaan, joten luvassa on jälleen takuuvarmaa tohelointia.

Mitä kaverukset ovat tehneet kaikki nämä vuodet? Lloyd on virunut sairaalassa särkyneen sydämen vuoksi ja Harry on käynyt katsomassa ystäväänsä joka ikinen viikko. Eräänä päivänä Lloyd paljastaa Harrylle onnistuneimman huijauksensa. Hetken kakistelun jälkeen huijaus on nopeasti unohdettu, sillä miesten on löydettävä Harryn aikuinen tytär, jotta tämä voisi luovuttaa munuaisensa sairaalle isälleen. Sanomattakin on selvää, että mikään ei ole näin helppoa ja selkeää, kun kyseessä on elokuvahistorian nuijin kaksikko.

”Nuija ja tosinuija kakkosessa on juttuja, jotka saavat ensimmäisen elokuvan vessakohtauksen vaikuttamaan laimealta.”

– Jeff Daniels
 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19.11 Nälkäpeli- Matkijanärhi osa 1

 

Nälkäpeli – Matkijanärhi Osa 1

 

Nimi: Nälkäpeli – Matkijanärhi Osa 1  (The Hunger Games: Mockingjay, Part One)
Kategoria: Seikkailu, Science Fiction
Näyttelijät: Josh Hutcherson, Julianne Moore, Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence
Ensi-ilta: 2014-11-19
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: Francis Lawrence
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)
Kansainväliset kotisivut:: www.thehungergamesexclusive.com
Juonikuvaus: Kaikki haluavat, että hän asettuisi kunnolla rooliin joka hänelle on suunniteltu. Katniss Everdeenistä tulee vastentahtoisesti vallankumouksen symboliksi. Matkijanärheksi. Ei riitä, että hän on jo aikaisemmin uhmannut Capitolia Nälkäpelissä ja luonut siten ihmisiä yhdistävän tekijän. Hänen täytyy nyt ryhtyä oikeaksi johtajaksi, vallankumouksen kasvoiksi, ääneksi ja ruumiillistumaksi. Useimmat vyöhykkeet ovat nyt avoimessa sodassa Capitolia vastaan, ja hänen on oltava se, jonka he uskovat johtavan heidät voittoon.
 

3.12 Nightmare 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nightmare 2

 

Nimi: Nightmare 2
Kategoria: Kauhu
Näyttelijät: Tero Tiittanen, Mikko Parikka, Sara Parikka, Hemmo Karja
Ensi-ilta: 2014-12-03
Tuotantomaa: Suomi
Ohjaus: Marko Äijö
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: SF Film
Juonikuvaus: NIGHTMARE 2 (työnimi) on komediallinen nuorisotrilleri, joka tapahtuu yhden viikonlopun aikana kun kesäyöt ovat samettia ja lomasaarta ympäröivä meri kaunis ja vaarallinen...

Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin. Hän kutsuu tutun kaveriporukan viettämään viikonloppua ystävien kesken. Saari on ihana, mutta murheelliset muistot nousevat Pepin mieleen, kun käy ilmi, että laivasta pudonneen Sampon pikkusisko Aino Kaukovaara on kesätöissä paikallisessa mökkikylässä. Saarella alkaa tapahtua outoja asioita ja Peppi tajuaa, että laivalla alkanut painajainen jatkuu. Kun yksi lomakylän työntekijä löytyy kuolleena, käy selväksi, että kostaja on nyt entistä verenhimoisempi. Pepin pahimmat pelot käyvät toteen, ja kaikki joutuvat kamppailemaan henkensä puolesta. Viekö paha voiton, vai loppuuko painajainen vihdoin.
 

10.12  klo 0.03

Hobitti - Viiden armeijan taistelu
 
Nimi: Hobitti - Viiden armeijan taistelu  (The Hobbit: The Battle of the Five Armies)
Kategoria: Fantasia, Seikkailu
Näyttelijät: Orlando Bloom, Cate Blanchett, Lee Pace, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly
Ensi-ilta: 2014-12-10
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: Peter Jackson
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: SF Film
Kansainväliset kotisivut:: www.thehobbitblog.com
Juonikuvaus: Elokuvassa HOBITTI – VIIDEN ARMEIJAN TAISTELU Bilbo Reppulin, Thorin Tammikilven ja kääpiöretkikunnan seikkailut päättyvät. Kun kääpiöt vapauttavat kotimaansa lohikäärme Smaugin kynsistä, he päästävät samalla tietämättään valloilleen hirveän tuhovoiman. Hurjistunut Smaug kohdistaa palavan raivonsa Järvikaupungin puolustuskyvyttömiin miehiin, naisiin ja lapsiin. Takaisin saatua aarretta kuin riivattuna varjeleva Thorin uhraa ystävyyden ja kunnian aarteen puolesta, ja Bilbon kuumeiset yritykset puhua hänelle järkeä ajavat hobitin tekemään epätoivoisen ja vaarallisen valinnan.

Edessä on kuitenkin vielä suurempia vaaroja. Velho Gandalfia lukuun ottamatta kukaan ei ole aavistanut, että mahtava vihollinen Sauron on lähettänyt matkaan suuren örkkiarmeijan, joka aikoo hyökätä yllättäen Yksinäiselle vuorelle. Pimeyden voimat kerääntyvät ja yhteenotto lähestyy – kääpiöiden, haltioiden ja ihmisten tulee päättää, yhdistävätkö he voimansa vai kohtaavatko he tuhon. Bilbo huomaa joutuvansa taistelemaan sekä itsensä että ystäviensä puolesta sankarillisessa Viiden armeijan taistelussa, jossa pelissä on koko Keski-Maan tulevaisuus.
 

26.12 Madagascarin pingviinit 3D

 

 

Madagascarin pingviinit

 

Nimi: Madagascarin pingviinit  (The Penguins of Madagascar)
Kategoria: Perhe, Komedia, Animaatio
Näyttelijät: John Malkovich, Peter Stormare, Ken Jeong, Benedict Cumberbatch, Annet Mahendru
Ensi-ilta: 2014-12-26
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: Eric Darnell, Simon J. Smith
Tuotantovuosi: 2013
Levittäjä: SF Film
Juonikuvaus: Tänä jouluna DreamWorks Animation tuo valkokankaille elokuvatapauksen, joka viihdyttää kaikenikäisiä sulkiin katsomatta: Suosikkihahmot Madagascarin Pingviinit saavat nyt oman elokuvan. Pingviinejä saatetaan pitää vain söpöinä ja täysin vaarattomina, mutta hulvaton komedia paljastaa mihin tämä räpylänelikko – Kippari, Alokas, Rico ja Kowalski – todella pystyy, kun he tempautuvat mukaan maailmanlaajuiseen vakoojaoperaatioon. Kippari on operaation aivot, Kowalski toiminnanmies, Rico puolestaan voi pulauttaa suustaan mitä tahansa, kirjaimellisesti. Ja Alokas... No Alokas on enemmänkin tiiminsä sihteeri-kautta-maskotti. Nämä neljä omaperäistä sankaria joutuvat päätähuimaavaan seikkailuun pelastaaseen lajinsa, jonka viekas sekopää Tohtori Octavious Brine yrittää tuhota. Kun maailma on pelastettava, on apuun kutsuttava valiojoukko.

26.12 Päin seinää

Päin seinää

Nimi: Päin seinää
Kategoria: Komedia, Draama
Näyttelijät: Kai Lehtinen, Armi Toivanen, Mimosa Willamo, Eero Ritala
Ensi-ilta: 2014-12-26
Tuotantomaa: Suomi
Ohjaus: Antti Heikki Pesonen
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: SF Film
Juonikuvaus: Päin seinää on karhea komedia Itä-Vantaalta. Se saattaa yhteen joukon rouheita hahmoja: kolmikymppinen Essi (Armi Toivanen) on agressio-ongelmainen yksinhuoltaja. Hänen teini-ikäinen tyttärensä Takku (Mimosa Willamo) saa jatkuvasti kenkää koulusta. Takun opettaja Lasse (Eero Ritala) pössyttelee pilveä välitunneilla ja on ihastunut Takun äitiin Essiin. Keski-ikäinen juoppo Sakke (Kai Lehtinen) saattaa puolestaan olla Essin isä. Hullunkurinen perhe on kasassa.