EtusivuPalvelutKulttuuri  > Elokuvateatteri Kino  > Tulevat ensi-illat

Tulevat ensi-illat

 

 

 19.9 The Guardians of the Galaxy 3D

 

 

 

 

Pääosissa:
Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista ja lisäksi Vin Diesel on Groot, Bradley Cooper on Rocket, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou sekä John C. Reilly, Glenn Close on Nova Prime Rael ja Benicio Del Toro on Keräilijä 


Synopsis:
Marvel-studio, joka on tuonut valkokankaalle ympäri maailmaa valtaisan suosion saavuttaneet elokuvasarjat Iron Man, Thor, Captain America ja The Avengers, marssittaa nyt yleisön eteen ihan uuden ryhmän—Guardians of the Galaxy. Toiminnantäyteinen eeppinen avaruusseikkailu “Guardians of the Galaxy” laajentaa Marvelin elokuvauniversumin tapahtumat kosmoksen ääriin, missä avaruusseikkailija Peter Quill huomaa joutuneensa herkeämättömän palkkionmetsästyksen kohteeksi varastettuaan salaperäisen esineen, jota himoitsee myös Ronan—mahtava konna, jonka suunnitelmat uhkaavat koko maailmakaikkeutta. Paetakseen sinnikästä jahtaajaansa Quill joutuu pitkin hampain yhdistämään voimansa sekalaisen hylkiösakin kanssa—sen muodostavat pyssysankari ja pesukarhu Rocket, puiseva humanoidi Groot, tappavan arvoituksellinen Gamora ja kostonhimoinen Drax Tuhoaja. Mutta kun Quill saa selville esineen todelliset voimat ja sen, millaisen uhan se kosmokselle aiheuttaa, hänen on parhaan kykynsä mukaan tsempattava omituinen jengi viimeiseen, epätoivoiseen taisteluun – jossa pelissä on koko galaksin kohtalo. 


 10.10 Muumit Rivieralla

 

 

 

Muumit Rivieralla Nimi: Muumit Rivieralla

Kategoria: Perhe, Komedia, Animaatio

Näyttelijät: Irina Björklund, Maria Sid, Mats Långbacka, Kris Gummerus, Alma Pöysti, Ragni Grönroos, Carl Kristian Rundman, Christoffer Strandberg, Beata Harju, Paavo Koresuo, CG Wentzel

Ensi-ilta: 2014-10-10

Tuotantomaa: Suomi, Ranska                           

Ohjaus: Xavier Picard, Hanna Hemilä

Kesto: 80 min.

Tuotantovuosi: 2014

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Niiskuneiti on haikaillut pääsevänsä matkoille, niinpä Muumit, Niiskuneiti ja Pikku Myy päättävät lähteä seikkailulle merelle. Henkeäsalpaavan myrskyn jälkeen heidän veneensä päätyy Rivieralle, missä he majoittuvat Le Grandin kuninkaalliseen sviittiin. Muumipappa alkaa käyttää nimeä de Muumin ja pääsee piireihin.

Niiskuneiti on imarreltu kosmopoliitin playboyn liehittelystä. Pinnalliseen elämänmenoon ja glamouriin tuskastunut Muumimamma muuttaa mustasukkaisuuden kourissa kamppailevan Muumin kanssa asumaan perheen vanhan veneen alle. Ensimmäistä kertaa perheen yhtenäisyys on vaakalaudalla.

Muumit Rivieralla -elokuvan ohjaaja on Xavier Picard ja toinen ohjaaja Hanna Hemilä. Käsikirjoittajat ovat Leslie Stewart, Annina Enckell, Hanna Hemilä, Xavier Picard ja Beata Harju. Elokuvan tuottaa Hanna Hemilä/Handle Productions yhdessä ranskalaisen Pictak Cie:n kanssa.

 

3.10 Vadelmavepakolainen 

 

Vadelmavenepakolainen

Nimi: Vadelmavenepakolainen
Kategoria: Komedia
Näyttelijät: Frida Hallgren, Jonas Karlsson, Elina Knihtilä, Kari-Pekka Toivonen, Tommi Korpela, Josephine Bornebusch, Jarmo Mäkinen, Armi Toivanen
Ensi-ilta: Syksyllä 2014
Tuotantomaa: Suomi, Ruotsi                   
Ohjaus: Leif Lindblom

Tuotantovuosi: 2014

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Mikko Virtanen, 37, tuntee itsensä ruotsalaiseksi mieheksi, joka on pakotettu suomalaisen miehen ruumiiseen. Kuin vastauksensa rukouksiinsa Mikko kohtaa ruotsalaisen Mikael Anderssonin, joka on valmis luovuttamaan henkilöllisyytensä Mikolle.

Mikko matkustaa kohti paratiisinomaista Tukholmaa uuden, unelmiensa identiteetin turvin. Hänestä on tullut ruotsalainen psykologi Mikael Andersson, joka on viettänyt huolettomia lapsuuspäiviä idyllisellä Käringöllä ja jonka äitiä Gretaa hoidetaan tukholmalaisessa vanhainkodissa. Mutkia matkaan aiheuttaa ainoastaan Mikaelin sisko Maria, 33, josta Mikko ei tiennyt mitään.

Valheen tielle lähtenyt Mikko onnistuu voittamaan Marian puolelleen, vaikka tämä pitääkin itsensä kansallisuustransvestiitiksi diagnosoimaa Mikkoa vähintään outona. Marian avulla Mikko rakentaa ruotsalaista elämäänsä pikavauhtia. Hän muuttaa yhteen ihanan vaaleatukkaisen fysioterapeutti Lotan kanssa yhteisölliselle omakotitaloalueelle häitä suunnittelemaan.

Mikon onnellisia kulisseja horjuttaa ainoastaan jatkuva pelko siitä, että hänen valeidentiteettinsä, ja mikä pahinta, rahvas suomalaisuutensa paljastuu. Kulissit alkavat lopulta kaatuilla, kun keskelle Mikon rakentamaa, täydellistä ruotsalaista ilmestyy yllätysvieras.

Järkyttynyt Mikko joutuu katsomaan itseään ankarasti peiliin. Voiko ihmissuhdetta rakentaa valheelle? Rakastaako hän Lottaa, vai kuitenkin Mariaa? Kykeneekö hän hyväksymään itsensä sellaisensa kuin on, suomalaisena?


 17.10 Dracula Untold

 

 

 

Dracula Untold Nimi: Dracula Untold

 

Kategoria: Fantasia, Draama, Toiminta

 

Näyttelijät: Dominic Cooper, Luke Evans, Sarah Gadon, Samantha Barks, Charley CoX

 

Ensi-ilta: 2014-10-17

 

Tuotantomaa: USA                   

 

Ohjaus: Gary Shore

 

Tuotantovuosi: 2014

 

Levittäjä: Finnkino (FI-Cinema)

 

Kansainväliset kotisivut:: www.draculauntoldintl.com

 

Maasivu: www.draculauntold.fi/ Juonikuvaus: Syksyllä valkokankailla nähdään eeppinen toimintaseikkailu Dracula Untold, tarina miehestä, josta tuli Dracula. Pääosaa näyttelee Luke Evans (Hobitti, Fast & Furious 6). Elokuvan on ohjannut Gary Shore ja tuottanut Michael De Luca. Muissa rooleissa nähdään Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh ja Samantha Barks.

 


 

24.10 Labyrintti 

 

 

 

Labyrintti Nimi: Labyrintti  (The Maze Runner)

Kategoria: Science Fiction, Toiminta

Näyttelijät: Patricia Clarkson, Will Poulter, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Dylan O'Brien

Ensi-ilta: 2014-09-19

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Wes Ball

Kesto: 114 min.

Tuotantovuosi: 2014

Levittäjä: SF Film

Kansainväliset kotisivut:: themazerunnermovie.com

Juonikuvaus: Kuvittele herääväsi yksin täydessä pimeydessä, ja ainoa asia jonka pystyt muistamaan, on oma nimesi...

James Dashnerin nuortenromaaniin perustuva elokuva Labyrintti sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, jossa Thomas herää muistinsa menettäneenä valtavan labyrintin vankina. Thomas ei ole kuitenkaan yksin, vaan labyrinttiin on suljettu joukko muitakin nuoria miehiä. Yhdessä he ryhtyvät selvittämään kuka heidät labyrinttiin vangitsi ja miksi. Samalla Thomas ja muut ”juoksijat” yrittävät keksiä keinon päästä pakoon.


 

31.10 Lomasankarit

Lomasankarit

 

Lomasankarit Nimi: Lomasankarit

Kategoria: Komedia, Toiminta

Näyttelijät: Laura Malmivaara, Ville Myllyrinne, Nuutti Konttinen, Veikka Vainikka, Emil Auno, Ifigenia Tzola, Giannis Zouganelis, Ioanna Triantafillidou, Orfeas Avgoustidis

Ensi-ilta: 2014-10-31

Tuotantomaa: Suomi               

Ohjaus: Taavi Vartia

Tuotantovuosi: 2014

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Sen piti olla ihan tavallinen lomamatka aurinkoisella Kosilla, mutta Tonin onkin pelastettava kaunis paikallinen tyttö Adriana kidnappaajien kynsistä. Kun käy ilmi, ettei keneenkään muuhun voi luottaa, joutuu Toni vastentahtoisesti tukeutumaan velipuoliensa apuun.

Poikakolmikon rauhallisesta etelänlomasta muodostuu perinteisiä pakettimatkoja huimasti hurjempi extreme-reissu täynnä vauhtia, valeasuja, varkauksia ja vaarallisia tilanteita. Tarumaisen saariston muinaisissa maisemissa, kuumilla rannoilla, pienillä vuoristoteillä ja Välimeren aalloilla syöksyvät seikkailijat henkensä kaupalla uhkaavasta tilanteesta toiseen. Pinnan alla ja pimeissä luolissa sankareita odottaa jotakin kaiken uhkarohkeuden arvoista: ikimuistoinen loma.