EtusivuElokuvateatteri Kino  > Tulevat ensi-illat

 

Tulevat ensi-illat

 Pidätämme oikeuden muutoksiin !

  


 

28.7 Autot 3 3D(dub)

 

autot.jpg

 

 

Ohjaus:Brian Fee

Lajityyppi: Perhe-elokuva, animaatio

Uusien ja huippunopeiden kilpa-autojen varjoon jäänyt legendaarinen Salama McQueen joutuu yllättäen sivuun rakastamastaan lajista. Päästäkseen takaisin kilparadoille se tarvitsee avukseen nuoren ja innokkaan mekaanikon Cruz Ramirezin, jolla on omat voittosuunnitelmansa, sekä lisäksi inspiraatiota edesmenneeltä Hudson Hornetilta ja vielä sattumankin puolelleen. Pystyäkseen todistamaan, ettei vanhan mestarin aika ole vielä ohi, numero 95 joutuu panemaan kaikkensa peliin Piston Cupin mahtavimmalla areenalla!

https://www.youtube.com/watch?v=-m0Wi-wB8qY

 

 


 5.8    Miami

 

Genret: Draama

Ohjaus: Zaida Bergroth

Käsikirjoitus: Jan Forsström, Zaida Bergroth

Näyttelijät: Krista Kosonen

Sonja Kuittinen

Kuvaus: Hena Blomberg

Lavastus: Okku Rahikainen

Puvustus: Tiina Kaukanen

Maskeeraus: Marjut Samulin

Tuotanto: Miia Haavisto / Helsinki-filmi

 

Eräänä iltana toisistaan erillään kasvaneet sisarukset, show-tanssija Angela (Krista Kosonen) ja 19-vuotias pikkukaupungin tyttö Anna (Sonja Kuittinen), tapaavat toisensa uudelleen. Valovoimaisen Angelan elämä kimaltelee klubien ja yökerhojen lavoilla. Aikuisuuden kynnyksellä arkaileva Anna etsii vielä paikkaansa maailmassa. Anna ei voi vastustaa kiehtovaa isosiskoaan, vaan glitter, glamour ja isosiskon karisma vetävät häntä puoleensa.

Angela houkuttelee Annan mukaansa tanssikiertueelle hämärille lavoille ja neonvaloissa kylpeviin klubeihin. Vimmaisen ja säteilevän Angelan kanssa on hauskaa, mutta Anna ei tiedä, että Angela on suurissa vaikeuksissa.

Angelan menneisyys ei päästä otteestaan. Kiertueesta tuleekin pakomatka. Anna ja Angela tarvitsevat toisiaan enemmän kuin koskaan.

Lyhyt synopsis:

Miami on tarina kahdesta naisesta tässä ajassa. He eivät ole tyypillisiä sankareita, äitejä, vaimoja tai edes tyttöystäviä. He ovat ennen kaikkea ihmisiä ja siskoksia, joilla on menneisyys, hillitön nykyisyys ja epävarma tulevaisuus. Heillä on vaikeuksia, mutta samalla kova halu ja kyky pelastaa itse itsensä ja toisensa. Miami on kaunis, jännitteinen ja sähäkkä elokuva. Pääosissa nähdään Krista Kosonen ja Sonja Kuittinen. Elokuvan ohjaaja on Zaida Bergroth.

 https://youtu.be/6z-edlA7tUY

 


 

7.8 Atomic Blonde

Kansikuva

 

Genre Toiminta, trilleri

Ohjaus David Leitch

Näyttelijät Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella

KäsikirjoitusKurt Johnstad Antony Johnstonin ja Sam Hartin sarjakuvan The Coldest City pohjalta

 

Oscar-voittaja Charlize Theron räväyttää luut murskaavan toimintatrillerin pääosassa. Theron on Lorraine Broughton, MI6:n kylmähermoinen palkkatappaja. Salaisen palvelun huippuagentti on voittamaton yhdistelmä vakoojaa, viettelijää ja armotonta tappajaa, joka valjastaa kaikki kykynsä tehtäviensä suorittamiseen – ja hengissä selviämiseen. Broughton lähetetään aikapommin lailla tikittävään ja vallankumousta kihisevään, kylmän sodan repimään Berliiniin tehtävänään viedä korvaamattoman arvokas asiakirja pois epävakaiden olosuhteiden ravistelemasta kaupungista. Broughton yhdistää voimansa kollegansa David Percivalin (James McAvoy) kanssa luoviakseen tiensä läpi vaarallisen pelin.

Atomic Blonden on ohjannut David Leitch (John Wick, tuleva Deadpool 2) ja sen päärooleissa Theronin ja McAvoyn rinnalla nähdään John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella ja Toby Jones. Elokuva perustuu Oni Pressin julkaisemaan sarjakuvaan ”The Coldest City”, jonka ovat tehneeet Anthony Johnston ja kuvittaja Sam Hart. Kurt Johnstad (300) vastaa käsikirjoituksesta.

 

 https://www.youtube.com/watch?v=XiJW2Ylau3A


 11.8 Emoji 3D(dub)

 

 

Genret: Animaatio

Ohjaus: Tony Leondis

Käsikirjoitus: Tony Leondis & Eric Siegel ja Mike White

Näyttelijät:T. J. Miller, James Corden, Sofia Vergara 

Studio: BTI Studios

Aksu Palmén (Gene)

Antti LJ Pääkkönen (Yläfemma)

Yasmine Yamajako (Jailbreak)

Minna Koskela (Mary Meh)

Jukka Rasila (Mel Meh)

Jorma Uotinen (Kakka)

Krista Kosonen (Hymynaama)

Valtteri Lehtinen (Alex)

Mark Sannemann (Kakka Junior)

Roni Bäck (Travis)

Kimmo Sainio (Ram-teknikko)

Sami Kuronen (Pää-ram-teknikko)

Anna-Maija Tuokko (Akiko Glitter)

Sanna Stellan (Flamenca)

Mikko Kuustonen (Piru)

Pilvi Hämäläinen (Rouva Donitsi)

Iina Lehtimäki (Addie)

Joonas Nordman (Jätski)

Jussi Simola (Piraatti)

Muina ääninä: Aku Laitinen, Carla Rindell, Henri Piispanen, Jukka Nylund, Lars Svedberg, Max Ovaska, Saara Lehtonen, Taisto Oksanen, Tero Koponen, Tuomas Uusitalo, Valo Rinne, Valtteri Turunen, Viivi Tamminen

 

 

EMOJI-ELOKUVA kurkistaa älypuhelimesi sisällä olevaan salaiseen maailmaan.

Piilossa viestisovelluksen uumenissa sijaitsee Textopolis, vilkas kaupunki, jossa kaikki suosikkiemojit asuvat ja työskentelevät. Tässä maailmassa jokaisella emojilla on vain yksi ilme. Jokaisella paitsi Genellä – riehakkaalla emojilla, joka suorastaan pursuaa erilaisia ilmeitä ja tunnetiloja. Kun puhelin joutuu vaaraan kutsuu Gene avukseen kätevän bestiksensä Yläfemman sekä koodinmurtajaemoji Jailbreakin. Yhdessä he heittäytyvät appiseen seikkailuun halki puhelimen, pelastaakseen maailmansa ennen kuin se tyhjennetään lopullisesti.

 https://youtu.be/1gtj-U6eUgU


 

23.8 Napapiirin Sankarit 3

 

Genret:Komedia

Ohjaus:Tiina Lymi

Käsikirjoitus:Pekko Pesonen

Näyttelijät:Jussi Vatanen,Timo Lavikainen,Santtu Karvonen,Pamela Tola,Kari Ketonen,Jani Volanen

Taneli Mäkelä,Kaisa Hela,Tommi Eronen;Paavo Kinnunen,Jarkko Niemi;Heidi Lindén

 

Napapiirin sankarit -elokuvasarjan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on eksynyt elämän keskipäivän pimeään metsään ja lähtee etsimään itseään tunturiin. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun vaellukselle tunkee mukaan muutama muukin sankari. Eikä aikaakaan, kun pyhiinvaelluksen reittisuunnitelmaan tulee pari muuttujaa.

Samaan aikaan toisaalla: Inari (Pamela Tola) pyrkii takaisin työelämään. Suopotkupallokisoissa urkenee mahdollisuus uuteen uraan, mikäli Inari pystyy todistamaan olevansa johtaja-ainesta. Inarin kauhuksi oman joukkueen mukaan tunkee myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen) – eikä suolla mene mikään kuten piti.

 https://www.youtube.com/watch?v=QxuYRixz8-M

 


1.9 BigFoot Isojalan poika

 

 

Ohjaus: Ben Stassen, Jérémie Degruson

Käsikirjoitus: Bob Barlen, Cal Brunker

Genret: Animaatio

 

 https://youtu.be/63E3LbQkUQY

 


8.9 Kaiken se kestää

 

 

Genret: Draama

Ohjaus: Visa Koiso-Kanttila

Käsikirjoitus: Visa Koiso-Kanttila

Näyttelijät:

Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala, Tomi Enbuska, Malla Malmivaara, Vili Saarela, Olavi Angervo, Risto Tuorila, Eeva-Maija Haukinen

 

Kaksi perhettä ja yksi suomalainen pikkukaupunki meren rannalla. Marja (Pihla Viitala) ja Tapio (Antti Luusuaniemi) ovat paitsi vanhempia, myös haavoittuvia ja erehtyväisiä ihmisiä. Tapio tasapainottelee omien halujensa ja vastuidensa välillä. Marja puolestaan pyrkii säilyttämään ehjän perheen ja itsekunnioituksensa. Ullan (Malla Malmivaara) ja Tapion intohimoinen suhde uhkaa rikkoa ystävyyden ja avioliitot. Mitkä ovat rakkauden rajat?

KAIKEN SE KESTÄÄ kuvaa kolmen sukupolven kasvukipuja elämänmakuisesti ja rehellisesti. Kun isät ja äidit pyristelevät vapaaksi omien vanhempiensa vanhoillisista malleista, varastavat he huomaamattaan murrosiän seuraavalta sukupolvelta. Visa Koiso-Kanttilan ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Antti Luusuaniemi, Pihla Viitala, Malla Malmivaara ja Tomi Enbuska.

 

 https://youtu.be/PzzE4OOjn8w

 


15.9 Ikitie

 

Genret: Draama

Ohjaus:

AJ Annila

Näyttelijät:

Tommi Korpela (Jussi Ketola)
Sidse Babett Knudsen (Sara)
Ville Virtanen (Hill)
Jonna Järnefelt (Ella)
Eedit Patrakka (Mary, 8v)
Rosa Salomaa (Mary, 14v)
Hannu-Pekka Björkman (Kallonen)
Emmi Parviainen (Laina)
Helen Söderqvist (Martta Hill)
Sampo Sarkola (Strang)
Antti Virmavirta (Maki)
Irina Björklund (Sofia)
Jarkko Niemi (Karvinen

 

Vapaus on taivaan ja helvetin tuolla puolen

Jussi Ketola haetaan yöllä kotoaan ja kuljetetaan mustien autojen kyydissä itärajan pintaan. Rajalla Ketola aiotaan ampua, mutta hän pääsee livahtamaan murhaajiltaan ja juoksee yli rajan Neuvostoliiton puolelle.

Rajan takana Neuvostoliiton valtiollinen poliisi, NKVD, antaa hänelle uuden henkilöllisyyden, työpaikan kolhoosista ja järjestää uuden vaimon. Yhdessä vapaaehtoisesti Karjalaan saapuneiden amerikkalaisten kanssa Ketola rakentaa työläisten paratiisia. Stalinin vainojen myötä paratiisi muuttuu helvetiksi, jossa Ketola mieluummin ottaisi kuulan kalloonsa kuin eläisi, mutta kuolemaapa hänelle ei sallita.

Hän näkee ja kokee asioita, joita ei tosiksi uskoisi elleivät ne niitä olisi.

IKITIE on Antti Tuurin menestysromaaniin pohjautuva, AJ Annilan ohjaama ja Ilkka Matilan tuottama elokuva vaietusta historiasta. Elokuva on osa Suomi 100 -juhlavuoden 2017 ohjelmaa.

 

https://youtu.be/uBmgYe0b_-A

 

 


 

22.9 Rendel

 

 

Ohjaus: Jesse Haaja

Käsikirjoitus: Pekka Lehtosaari, Miika J. Norvanto, Timo Puustinen

Näyttelijät: Kris Gummerus, Rami Rusinen, Renne Korppila, Matti Onnismaa, Johnny Vivash, Bianca Bradey, Sheila Shah, Michael Majalahti, Michael Hall, Alina Tomnikov, Aake Kalliala, Reino Nordin, Tero Salenius, Sami Huhtala, Marko ”Beltzer” Pesonen, Minna Nevanoja, Anu Palevaara

Genret: Fantasia, Seikkailu, Toiminta

 Euroopan armottomin rikollisjärjestö VALA on jo vuosia lahjonut virkamiehiä runnoakseen läpi testaamattoman Nh25-rokotteen kolmannen maailman pahaa aavistamattomille markkinoille. Naamioitu mies aloittaa iskunsa VALA-järjestön joukkoja vastaan aiheuttaen suuria taloudellisia menetyksiä. Alkaa salaperäinen yöllisten iskujen sarja, jossa veri roiskuu ja raha palaa – kirjaimellisesti. Kasvoton sankari Rendel käy avointa ja säälimätöntä sotaa VALA -järjestöä vastaan: ei armoa, ei vankeja. VALA, voimattomana sissisotaa vastaan, värvää riveihinsä kansainväliset palkkasoturit. Kasvottoman kostajan haastaessa kasvotonta korporaatiota alkavat molempien naamiot rakoilla. kukaan ei peräänny: totuuden hetki on nyt.

https://youtu.be/YV65gkpRRTU

 


22.9 Lego Ninjago 3D(dub)

 

Ohjaus:Charlie Bean

Käsikirjoitus:Hilary Winston, Bob Logan, Paul Fisher

Näyttelijät:Master Wu: Jackie Chan

Garmadon: Justin Theroux

Lloyd: Dave Franco

Koko: Olivia Munn

Cole: Fred Armisen

Nya: Abbi Jacobson

Jay: Kumail Nanjiani

Kai: Michael Peña

Zane: Zach Woods

Genret:Animaatio, Koko perheen

LEGO® NINJAGO® Elokuva on uusi animaatioseikkailu tiimiltä, joka kokosi LEGO® Elokuvan ja LEGO® Batman Elokuvan. 

Elokuvateatterit valtaavassa NINJAGO-seikkailussa taistelu NINJAGO Citysta saa liikkeelle mestarirakentaja Lloydin, alias Vihreän ninjan, ja hänen ystävänsä – kaikki salaisia ninjataistelijoita. Viisaan, mutta teräväkielisen Mestari Wun johdolla heidän on päihitettävä paha sotapäällikkö Garmadon, pahin tyyppi ikinä, joka sattuu myös olemaan Lloydin isä. Taistelussa robotti vastaan robotti ja isä vastaan poika, eeppinen välienselvittely koettelee raivokasta, mutta kuritonta ninjaryhmää, jonka täytyy oppia pitämään egonsa kurissa ja työskentelemään yhdessä vapauttaakseen sisäiset Spinjitzu-voimansa.  

The LEGO Ninjago Elokuvan alkuperäisääninä mm. Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods, ja legendaarinen Jackie Chan.

 


6.10 Yösyöttö

 

 

Marja Pyykkö

Käsikirjoitus:

Marko Leino (perustuu Eve Hietamiehen romaaniin)

Näyttelijät:

Petteri Summanen
Marja Salo
Ria Kataja
Marjaana Maijala
Niko Saarela
Pihla Viitala
Juha Muje
Ulla Tapaninen
Santeri Helinheimo Mäntylä
Hannele Lauri
Kimmo Taavila
Anna-Maija Tuokko
Lauri Tilkanen
Minttu Mustakallio
Leea Klemola
Oona Kamu

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

 

 https://youtu.be/V4YqJpOD770

 


27.10 Tuntematon sotilas

 

Ohjaus:Aku Louhimies

Käsikirjoitus:Aku Louhimies ja Jari Olavi Rantala

Näyttelijät:Eero Aho, Johannes Holopainen, Jussi Vatanen, Aku Hirviniemi, Hannes Suominen, Juho Milonoff, Samuli Vauramo, Matti Ristinen, Paula Vesala, Arttu Kapulainen, Joonas Saartamo, Andrei Alén, Marketta Tikkanen, Diana Pozharskaya, Jarkko Lahti, Severi Saarinen, Eino Heiskanen, Max Ovaska, Kimi Vilkkula, Akseli Kouki, Eemeli Louhimies, Elias Gould, Hemmo Karja ja Annika Stenvall

Tuotantoyhtiö: Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017 Oy

Tuottajat: Aku Louhimies, Mikko Tenhunen ja Miia Haavisto

Kuvaus: Mika Orasmaa

Ääni: Kirka Sainio

Lavastus: Petri Neuvonen

Puvustus: Marjatta Nissinen

Maskeeraus: Salla Yli-Luopa

Leikkaus: Ben Mercer

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Väinö Linnan samannimisen kirjan hengelle uskollinen tulkinta klassikkoromaanista. Louhimiehen ja Jari Olavi Rantalan käsikirjoitus pohjaa osin myös Linnan SotaromaaniinTuntemattoman sotilaanalkuperäiseen versioon.

Tuntemattoman sotilaan pääosia näyttelevät Eero Aho, Johannes HolopainenJussi Vatanen ja Aku Hirviniemi. Muissa rooleissa nähdään lukuisia sekä entuudestaan tuttuja että suurelle yleisölle uusia nimiä, esimerkiksi Hannes Suominen, Juho Milonoff, Samuli Vauramo, Matti Ristinen, Paula VesalaArttu Kapulainen, Joonas SaartamoAndrei AlénMarketta Tikkanen ja Diana Pozharskaya.

https://youtu.be/Yu9Q2ZHfROM