EtusivuElokuvateatteri Kino  > Tulevat ensi-illat

 

Tulevat ensi-illat

 Pidätämme oikeuden muutoksiin !


31.7  Mission Inpossible - Rogue nation

Mission: Impossible - Rogue Nation

Nimi: Mission: Impossible - Rogue Nation

Kategoria: Seikkailu, Trilleri, Toiminta

Näyttelijät: Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner, Rebecca Ferguson

Ensi-ilta: 2015-07-31

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Christopher McQuarrie

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Finnkino (FI-Cinema)

Kansainväliset kotisivut:: www.missionimpossible.com/


7.8 Ollaan vapaita

Ollaan vapaita

Nimi: Ollaan vapaita

Kategoria: Musikaali, Draama, Komedia

Näyttelijät: Pihla Maalismaa, Maria Ylipää, Johannes Brotherus, Riku Nieminen

Ensi-ilta: 2015-08-07

Tuotantomaa: Suomi               

Ohjaus: Oskari Sipola

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Ollaan vapaita on nykypäivään sijoittuva raikas ja koskettava tarina kolmekymppisestä Seljasta, jonka ystävien- ja työntäyteisen elämän sekoittaa hänen 16 vuotta sitten adoptoitavaksi antamansa poika.

Seljan, 31, kimppakämpän ovelle ilmestyy poika, jonka hän antoi 16 vuotta sitten adoptoitavaksi. Selja saa uuden mahdollisuuden tutustua poikaansa, mutta samalla sekoittaa oman sekä parhaiden ystäviensä, kämppistensä, elämän. Myös Seljan rakastava parisuhde Tomiin ja perheenperustamissuunnitelmat saavat Leon myötä uuden suunnan.

Ollaan vapaita on uudenlainen musiikkielokuva, jonka kappaleiden säveltämisestä vastaavat tämän päivän eturivin lauluntekijät. Elokuvan näyttelijöitä ovat muun muassa Maria Ylipää, Johannes Brotherus, Riku Nieminen, Pihla Maalismaa, Anu Sinisalo, Peter Kanerva


 21.8 Elämältä kaiken sain

Elämältä Kaiken Sain

Nimi: Elämältä Kaiken Sain

Kategoria: Draama

Näyttelijät: Peter Franzén, Vesa-Matti Loiri, Armi Toivanen, Jani Volanen

Ensi-ilta: 2015-08-21

Tuotantomaa: Suomi               

Ohjaus: Mika Kaurismäki

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: SF Film

Juonikuvaus: Urho (VESA-MATTI LOIRI) viettää vanhuudenpäiviään vanhassa, ränsistyneessä kotitalossaan – melko boheemilla tyylillä. Urhon rauha rikkoutuu, kun hänen tyttärensä Tiina (ARMI TOIVANEN) ilmestyy syntymäpäivävierailulle yhdessä poikaystävänsä Tomin (PETER FRANZÉN) ja tämän goottihenkisen teinityttären Emilian (LENITA SUSI) kanssa. Tiina järkyttyy isänsä elintavoista ja päättää muuttaa uusioperheensä kanssa isän taloon. Yhteiselo ei kuitenkaan suju niin kuin Tiina ja Tomi ovat ajatelleet – vanhan kotitalon remontointi osoittautuu taitamattomille kimurantiksi, eikä isäkään kaipaa kaitsemista. Lopullisesti harmonian sekoittaa Tiinan palkkaama remonttimies Kake (JANI VOLANEN), jolla on myös kokonaan muita suunnitelmia kuin mitä talon kunnostamiseen liittyy.


 4.9 Kätilö

Kätilö

 

Nimi: Kätilö

Kategoria: Romantiikka, Draama

Näyttelijät: Krista Kosonen, Pirkka-Pekka Petelius, Lauri Tilkanen, Leea Klemola

Ensi-ilta: 2015-09-04

Tuotantomaa: Suomi             

Ohjaus: Antti J. Jokinen

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Antti J. Jokisen ohjaama ja Katja Ketun palkittuun menestysromaaniin perustuva Kätilö on tosipohjainen kertomus Vikasilmäksi haukutun Helenan rakastumisesta saksalais-suomalaiseen SS-upseeriin Lapin sodan kynnyksellä. Johannes Angelhurstille Helena on Villisilmä, kaikista muista naisista poikkeava luonnonvoima. Elokuva on väkevä todistus siitä, mihin ihminen on valmis rakkauden tähden ja kuinka hyvä voittaa pahan. Pääosissa mm. Krista Kosonen, Lauri Tilkanen, Pirkka-Pekka Petelius, Tommi Korpela


11.9 Häiriötekijä

 

Häiriötekijä

Nimi: Häiriötekijä

Kategoria:

Näyttelijät: Elina Knihtilä, Elena Leeve, Tommi Korpela, Pirjo Lonka, Eero Ritala, Jani Volanen, Lotta Kaihua

Ensi-ilta: 2015-09-11

Tuotantomaa: Suomi               

Ohjaus: Aleksi Salmenperä

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: SF Film

Juonikuvaus: Häiriötekijä on pirullisen hauska ja rohkea komedia, joka hakee vertaistaan. Elokuva koostuu kymmenestä tarinasta, joissa kaikissa jokin on vinksahtanut paikoiltaan. Se yllättää katsojan ja saa nauramaan myös synkemmille kohtaloille. Mitä tapahtuu, kun aatelisperheen äidin häveliäisyys unohtuu elämän viime metreillä? Minkälaisin menoin haudataan mielikuvitusystävä? Entä miten IT-nörtin itsetunto kestää testosteronia uhkuvan metsämiehen kohtaamisen tai miten sujuu asuntonäyttö, jossa asiakas alkaa kuulla häiritseviä ääniä?

 


 30.9  Napapiirin  sankarit 2 

 

Napapiirin sankarit 2

 

Nimi: Napapiirin sankarit 2

Kategoria: Komedia

Näyttelijät: Jussi Vatanen, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Miia Nuutila

Ensi-ilta: 2015-09-30

Tuotantomaa: Suomi               

Ohjaus: Teppo Airaksinen

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Elokuvan pääpari Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttaneet Räihänen (Timo Lavikainen) ja Marjukka (Miia Nuutila) saapuvat kylään, naiset haluavat lähteä keskenään viettämään riehakasta vapaa-iltaa. Miehet jäävät kotiin hoitamaan vauvaikäistä Lumi-tyttöä.

Mutta sitten miehet saavat kutsun häihin Ylläkselle. Jannen mielestä Lumi on niin sikeä nukkuja, että hänet voi hyvin ottaa mukaan. Ja kohta Lapin yöttömässä yössä etsitään jotain digiboksia isompaa ja nopealiikkeisempää. Samaan aikaan naiset ovat päätyneet viettämään iltaa Inarin entisen poikaystävän pikku-Mikon (Kari Ketonen) omistamaan loistohotelliin. Mikko ei taaskaan malta olla yrittämättä voittaa Inaria omakseen.

Muissa keskeisissä rooleissa nähdään Santtu Karvonen ja Joonas Nordman. Kittilän runkkarit ja monet muut ensimmäisestä elokuvasta tutut roolihenkilöt ovat myös mukana, unohtamatta tietenkään legendaarista autoa rekisterinumerolla TIS-51.