EtusivuElokuvateatteri Kino  > Tulevat ensi-illat

 

Tulevat ensi-illat

 Pidätämme oikeuden muutoksiin !

 

5.6 Spy- vakoojan asussa

Spy - vakoojan asussa

Nimi: Spy - vakoojan asussa  (Spy)

Kategoria: Komedia

Näyttelijät: Jude Law, Jason Statham, Rose Byrne, Melissa McCarthy

Ensi-ilta: 2015-05-22

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Paul Feig

Kesto: 120 min.

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: SF Film

Kansainväliset kotisivut:: www.foxmovies.com/movies/spy

Juonikuvaus: Morsiusneidot-ohjaaja Paul Feigin uusimassa toimintakomediassa Susan Cooper (Melissa McCarthy) on vaatimaton CIA-analyytikko, joka tekee tärkeää mutta huomaamatonta taustatyötä huippuvaarallisissa tehtävissä oleville agenteille. Kun hänen tärkein työparinsa (Jude Law) joutuu katoamaan kentältä ja toinen agentti (Jason Statham) paljastuu, ilmoittautuu tämä hiljainen konttorirotta vapaaehtoiseksi vaaralliseen peitetehtävään. Hänen tulee soluttautua yhteen maailman vaarallisimpaan huumeliigaan ja estää maailmaa täystuholta.


 12.6  Jurassic World 3D

Jurassic World

Jurassic World Nimi: Jurassic World

Kategoria: Science Fiction, Toiminta, Seikkailu

Näyttelijät: Judy Greer, Bryce Dallas Howard, Vincent D'Onofrio, Chris Pratt, Jake Johnson

Ensi-ilta: 2015-06-12

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Colin Trevorrow

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Finnkino (FI-Cinema)

Kansainväliset kotisivut:: www.jurassicworldmovie.com

Juonikuvaus: Tulevan kesän odotetuimmassa seikkailussa palataan dinosaruspuistoon! Vastaava tuottaja Steven Spielberg on mukana saattamassa uutta sukupolvea puiston porteille. Ohjauksesta vastaa Spielbergin valitsema tulokas Colin Trevorrow ja tähtinä nähdään Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) ja Bryce Dallas Howard (The Help).


26.6 Terminator Genisys

Terminator Genisys

 

Terminator Genisys Nimi: Terminator Genisys

Kategoria: Seikkailu, Science Fiction, Toiminta

Näyttelijät: Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney, Emilia Clarke

Ensi-ilta: 2015-06-26

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Alan Taylor

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Finnkino (FI-Cinema)

Kansainväliset kotisivut:: www.terminatorgenisystrailer.com

Juonikuvaus: Vastarintaliikettä johtava John Connor (Jason Clarke, Zero Dark Thirty, Apinoiden planeetan vallankumous) lähettää Kyle Reesen (Jai Courtney, Divergent - Outolintu) ajassa taaksepäin vuoteen 1984 suojelemaan Sarah Connoria (Emilia Clarke, Game of Thrones). Odottamaton käänne muuttaa kuitenkin tapahtumien kulkua. Kyle Reese löytää itsensä menneisyydestä, joka ei muistutakaan hänen tuntemaansa historiaa. Hän kohtaa yllättäviä uusia liittolaisia, kuten suojelijaksi muuttuneen terminaattorin (Arnold Schwarzenegger) ja täysin uudenlaisia vihollisia. Myös hänen tehtävänsä muuttaa muotoaan: nyt hänen on kirjoitettava tulevaisuus uudelleen.

Terminator Genisys käynnistää uusien Terminator-elokuvien sarjan ja tuo Arnold Schwarzeneggerin takaisin valkokankaalle T-800:n rooliin. Suomalaiset katsojat tulevat näkemään elokuvan ensimmäisten joukossa: Suomen ensi-ilta elokuvateattereissa on jo 26.6.

 

#HeIsBack


 3.7 Kätyrit 3D

Kätyrit

 

 

Nimi: Kätyrit  (Minions)

Kategoria: Perhe, Komedia, Animaatio

Näyttelijät: Sandra Bullock, Katy Mixon, Jon Hamm, Pierre Coffin

Ensi-ilta: 2015-07-03

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Pierre Coffin, Kyle Balda

Tuotantovuosi: 2014

Levittäjä: Finnkino (FI-Cinema)

Kansainväliset kotisivut:: www.minionsmovie.com

Juonikuvaus: Universal Picturesin ja Illumination Entertainmentin elokuva Kätyrit alkaa aikojen alusta. Yksisoluisina eliöinä alkunsa saaneet kätyrit ovat käyneet läpi monta kehitysvaihetta. Heidän elämäntehtävänsä on yksikertainen: toimia kaikkein ilkeimpien ilkimysten pikku apulaisina! Kätyrit ovat palvelleet lukuisia pomoja aina Tyrannosaurus Rexistä Napoleoniin. Pahalla on kuitenkin tapana saada palkkansa, ja lopulta kätyrit jäävät tyystin ilman isäntää. Toimettomina ne menettävät elämänhalunsa ja masentuvat.

Kätyrillä nimeltä Kevin on kuitenkin suunnitelma. Hän, nuori kapinallinen Stuart ja pikku Bob lähtevät maailmalle etsimään uutta ilkimystä, jota koko heimo voisi palvella.

Kolmikon jännittävä matka vie heidät uuden pomon luo, joka sattuu olemaan maailman ensimmäinen naispuolinen superroisto Scarlet Overkill. Kätyrit matkustavat hyiseltä Etelämantereelta 1960-luvun New Yorkin kautta Lontooseen, missä heidän kohtaavat tähän asti suurin haasteensa: heidän täytyy pelastaa koko kätyrikunta varmalta tuholta!

Kätyreiden ääniraidalla kuullaan 1960-luvun suosikkikappaleita. Elokuvan ovat tuottaneet Illuminationin Chris Meledandri ja Janet Healy, ja sen ovat ohjanneet Pierre Coffin ja Kyle Balda. Käsikirjoituksen on kirjoittanut Brian Lynch ja elokuvan vastaavana tuottajana toimii Chris Renaud


 3.7 Magic Mike XXL

Magic Mike XXL

Magic Mike XXL Nimi: Magic Mike XXL

Kategoria: Komedia, Draama

Näyttelijät: Channing Tatum, Amber Heard, Matt Bomer

Ensi-ilta: 2015-07-03

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Gregory Jacobs

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: SF Film

Juonikuvaus: Magic Mike XXL saattaa jälleen yhteen vuoden 2012 hittielokuva Magic Miken tähdet. Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez ja Gabriel Iglesias tähdittävät 3.7. Suomen ensi-iltansa saavaa elokuvaa.

Mike on lopettanut stripparina alan huipulla kolme vuotta sitten. Nyt myös muut ryhmän jäsenet ovat valmiita jättämään lavat taakseen, mutta haluavat tehdä sen omalla tavallaan. Kundit haluavat järjestää viimeisen maata järisyttävän esityksensä Myrtle Beachissä ja tuoda legendaarisen Magic Miken lavalle heidän kanssaan. Valmistellessaan viimeistä esitystään he tapaavat vanhoja tuttuja ja saavat uusia ystäviä, oppivat uusia muuveja ja jättävät lopulta menneisyyden taakseen yllättävällä tavalla


 17.7  Ted 2   

Ted 2

Nimi: Ted 2

Kategoria: Komedia

Näyttelijät: Morgan Freeman, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Seth MacFarlane

Ensi-ilta: 2015-07-17

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Seth MacFarlane

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Finnkino (FI-Cinema)

Kansainväliset kotisivut:: www.ted2-movie.com

Juonikuvaus: Seth MacFarlane returns as writer, director and voice star of Ted 2, Universal and Media Rights Capital’s follow-up to the highest-grossing original R-rated comedy of all time. Joined once again by star Mark Wahlberg and fellow Ted writers Alec Sulkin & Wellesley Wild, MacFarlane produces the live action/CG-animated comedy alongside Bluegrass Films’ Scott Stuber, as well as John Jacobs and Jason Clark. www.tedisreal.com


 31.7  Mission Inpossible 5

Mission: Impossible - Rogue Nation

Nimi: Mission: Impossible - Rogue Nation

Kategoria: Seikkailu, Trilleri, Toiminta

Näyttelijät: Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner, Rebecca Ferguson

Ensi-ilta: 2015-07-31

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Christopher McQuarrie

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Finnkino (FI-Cinema)

Kansainväliset kotisivut:: www.missionimpossible.com/


7.8 Ollaan vapaita

Ollaan vapaita

Nimi: Ollaan vapaita

Kategoria: Musikaali, Draama, Komedia

Näyttelijät: Pihla Maalismaa, Maria Ylipää, Johannes Brotherus, Riku Nieminen

Ensi-ilta: 2015-08-07

Tuotantomaa: Suomi               

Ohjaus: Oskari Sipola

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Ollaan vapaita on nykypäivään sijoittuva raikas ja koskettava tarina kolmekymppisestä Seljasta, jonka ystävien- ja työntäyteisen elämän sekoittaa hänen 16 vuotta sitten adoptoitavaksi antamansa poika.

Seljan, 31, kimppakämpän ovelle ilmestyy poika, jonka hän antoi 16 vuotta sitten adoptoitavaksi. Selja saa uuden mahdollisuuden tutustua poikaansa, mutta samalla sekoittaa oman sekä parhaiden ystäviensä, kämppistensä, elämän. Myös Seljan rakastava parisuhde Tomiin ja perheenperustamissuunnitelmat saavat Leon myötä uuden suunnan.

Ollaan vapaita on uudenlainen musiikkielokuva, jonka kappaleiden säveltämisestä vastaavat tämän päivän eturivin lauluntekijät. Elokuvan näyttelijöitä ovat muun muassa Maria Ylipää, Johannes Brotherus, Riku Nieminen, Pihla Maalismaa, Anu Sinisalo, Peter Kanerva