EtusivuElokuvateatteri Kino  > Tulevat ensi-illat

 

Tulevat ensi-illat

 Pidätämme oikeuden muutoksiin !

 

 


 

 

24.2 Tom of Finland

 

 TOF_juliste.jpg

 

Ensi-ilta: 24.02.2017

Ikäraja: Ei tiedossa

Ohjaus:Dome Karukoski

Käsikirjoitus:Aleksi Bardy

Näyttelijät:Pekka Strang, Lauri Tilkanen, Jessica Grabowsky, Werner Daehn

Tuotanto: Helsinki-filmi / Aleksi Bardy, Miia Haavisto, Annika Sucksdorff

Touko Laaksonen (Pekka Strang) palaa kotiin rintamalta palveltuaan isänmaataan sodassa. Elämä rauhanajan Suomessa osoittautuu raskaaksi. Homoseksuaalisuutensa vuoksi vainottu Touko joutuu salaamaan rakkaussuhteensa ja häntä painostetaan seurustelemaan naisen kanssa. Hän löytää kaipaamansa pakotien kuvataiteesta ja erikoistuu piirroksiin lihaksikkaista miehistä vapaina ja estottomina. Teoksista, jotka hän allekirjoittaa taiteilijanimellä ’Tom of Finland’, tulee ajattomia symboleita kokonaiselle sukupolvelle ja osa vallankumousta seksuaalisten vähemmistöjen oikeuksien puolesta.

24.2.2017 ensi-iltansa saavan elokuvan ohjaa Dome Karukoski ja sen päärooleissa nähdään Pekka Strang, Lauri Tilkanen ja Jessica Grabowsky. Tuottajana toimii Helsinki-filmi ja levittäjänä Finnkinon elokuvalevitys. Tom of Finland -elokuva on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Seuraa Tom of Finland -elokuvaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook: www.facebook.com/tomoffinlandelokuva/

Twitter: @ToFmovie

Instagram: @tomoffinlandmovie

Hashtag: #TomOfFinlandMovie

Kotisivut: www.tof.fi

https://www.youtube.com/watch?v=Fqh-hcQdRhE

 


 

 

 

 

 

Ohjaus: Samuli Valkama

Käsikirjoitus: Khadar Ahmed, Samuli Valkama

Näyttelijät: Heikki Nousiainen

Noah Kin

Mikko Nousiainen

Saga Sarkola

 

Kamal Hussein on 17-vuotias Helsingissä syntynyt maahanmuuttajataustainen poika. Hän asuu Mellunmäessä äitinsä ja isäpuolensa kanssa. Kamal ei pidä isäpuolestaan, joka yrittää ottaa liikaa isän roolia hänen elämässään. Kamalin isä on puolestaan muuttanut jo vuosia sitten Nairobiin, minne Kamal haaveilee muuttavansa.

Kamal tutustuu sattumalta lähiössä asuvaan vanhaan, äreään ja vähän rasistiseenkin Veikkoon. Veikko luulee Kamalia täysi-ikäiseksi ja lupaa maksaa hänelle hyvät rahat vastineeksi autokyydistä mökille, minne hän haluaa juhannukseksi. Matkaan on lähdettävä heti.

Kamal näkee tilaisuutensa tulleen. Hän ottaa säästämänsä rahat ja passinsa mukaansa tarkoituksenaan matkustaa pois heti, kun Veikko on viety mökilleen. Matkan aikana Kamal ja Veikko melkein ystävystyvät. Kamal päätyy auttamaan Veikkoa, jolla on ongelmia poikansa kanssa. Kamal joutuu lopuksi pohtimaan, haluaako hän sittenkään lähteä pois Suomesta.

Saattokeikka on road-movie & draamakomedia, jossa erilaisista taustoista tulevat päähenkilöt oppivat toisistaan ja alkavat ymmärtää erilaisuutta.

 https://www.youtube.com/watch?v=H75xhAaNnc0


17.3 Beauty and the Beast - Kaunotar ja Hirviö 3D

 

Ohjaus:Bill Condon

Näyttelijät:Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Emma Thompson, Ewan McGregor, Ian McKellen, Kevin Kline, Josh Gad ja Stanley Tucci

 

Disneyn rakastetun animaatioklassikon Kaunotar ja Hirviö live action -filmatisointi herättää tutun tarinan eloon ennennäkemättömällä tavalla.

Beauty and the Beast – Kaunotar ja Hirviö kertoo terävästä, kauniista ja itsenäisestä nuoresta naisesta Bellestä, jonka Hirviö ottaa vangikseen linnaansa. Vaikka onkin peloissaan, Belle ystävystyy linnan lumotun palvelusväen kanssa ja oppii näkemään Hirviön kauhistuttavan ulkonäön alla piilevän hyväsydämisen prinssin.

Elokuvan pääosissa nähdään Emma Watson Bellenä, Dan Stevens Hirviönä ja Luke Evans Gastonina – komeana, mutta pinnallisena kyläläisenä, joka kosiskelee Belleä. Kevin Kline on Maurice - Bellen isä, Josh Gad on Le Fou - Gastonin apuri, Ewan McGregor on Lumière - kynttilänjalka. Stanley Tucci on Maestro Cadenza - cembalo, Gugu Mbatha-Raw on Plumette - pölyhuiska, Audra McDonald Madame De Garderobe - vaatekaappi. Nathan Mack on teekuppi Chip. Ian McKellen on Cogsworth - kello ja Emma Thompson teepannu Mrs Potts.

https://www.youtube.com/watch?v=QtO0SEjsFTM