EtusivuElokuvateatteri Kino  > Tulevat ensi-illat

 

Tulevat ensi-illat

 Pidätämme oikeuden muutoksiin !


 25.2 Luokkakokous

Luokkakokous

Luokkakokous Nimi: Luokkakokous

Kategoria: Komedia

Näyttelijät: Aku Hirviniemi, Sami Hedberg, Jaajo Linnonmaa

Ensi-ilta: 2015-02-25

Tuotantomaa: Suomi               

Ohjaus: Taneli Mustonen

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Luokkakokous on tarina kolmesta miehestä, jotka matkustavat takaisin kotikaupunkiinsa osallistuakseen lukionsa luokkajuhlaan. Matkalle lähdetään rohkein mielin hengähtämään, kauas omista ongelmista, perheestä ja parisuhteista. Lapsuudenkavereiden tavoitteena on viikonlopun mittainen vapaus ja hurvittelu. Mutta. Kaikki se, mikä oli ennen helppoa, onkin nyt keski-iän kynnyksellä aivan jotain muuta.

Toimittaja Niklas on mies, joka ei oikein uskalla elää. Maailma ympärillä ei ole enää vuosiin tuntunut omalta. Se on ajanut tämän miehen ohi. Tai tarkemmin päältä. Onko tuleva elämä pelkkää luopumista?

Laulaja Tuomas on puolestaan saavuttanut elämässään kaiken sen, mikä tavoitteikseen asetti. Hän uskoo siten omiin kykyihinsä tuuria enemmän. Koko maailma tuntuu syövän hänen kädestään.

Duunari Antille on olemassa kaksi aikaa: ennen ja jälkeen avioeron. Hän ei uskonut voivansa saavuttaa mitään lukiorakkauttaan Hannea korkeampaa, joten eron jälkeen käteen ei ole jäänyt kuin tyhjyys. Mutta tyhjyyskin voi olla huikea katalysaattori, kuten Antti saa pian huomata. Enää tarvitaan vain luokkakokous.


 21.2  Night at the Museum: Haudan salaisuus

 

            Night at the museum - Haudan salaisuus

 

Nimi: Night at the museum - Haudan salaisuus  (Night at the Museum: Secret of the Tomb)

Kategoria: Perhe, Komedia, Seikkailu

Näyttelijät: Owen Wilson, Ben Stiller, Robin Williams, Rebel Wilson

Ensi-ilta: 2014-12-25

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: Shawn Levy

Kesto: 97 min.

Tuotantovuosi: 2014

Levittäjä: SF Film

Kansainväliset kotisivut:: www.nightatthemuseummovie.com

Juonikuvaus: Suositut Night At The Museum –elokuvat saavat jatkoa helmikuussa, kun museon vartija Larry (Ben Stiller) palaa taas valkokankaille.

Tarina alkaa tällä kertaa 1930-luvun Egyptistä, missä maaginen laatta saa ensimmäisen kerran muinaiset historianhenkilöt heräämään eloon. Siirrymme takaisin tämän päivän New Yorkiin ja tapaamme museon sympaattisen vartijaystävämme Larryn, jonka elämä ja työ museossa on muuttunut aikalailla. Myös edellisistä elokuvista tutut hauskat hahmot kuten Octavius (Steve Coogan), Jedidiah (Owen Wilson), Teddy Roosevelt (Robin Williams) ja Dexter apina ovat jälleen mukana menossa. Seikkailu alkaa, kun kesken gaalaillallisen Larry huomaa maagisen laatan voimien hupenevan, ja taian katoavan. Larryn ja hänen joukkojensa on pikaisesti lennettävä Lontooseen tapaamaan laatan alkuperäisia omistajia – Akmenrahin vanhempia – yhdistääkseen voimansa heidän kanssaan, ja näin pitämään muinaisen laatan taikuus voimissaan. Aikaa ei ole hukattavana, ja Larry on ainoa, joka voi ratkaista tehtävän. Koska päänäyttämönä on British Museum, luvassa yllätyksiä ja täysin uusia tuttavuuksia, jotka heräävät seikkailuun ensimmäistä kertaa.


 19.3 Big Game

Big Game

 

 

Nimi: Big Game

Kategoria: Seikkailu, Toiminta

Näyttelijät: Samuel L. Jackson, Jim Broadbent, Ray Stevenson

Ensi-ilta: 2015-03-19

Tuotantomaa: Suomi, UK      

Ohjaus: Jalmari Helander

Tuotantovuosi: 2014

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Air Force One on Suomen ilmatilassa tuomassa Amerikan presidenttiä (Samuel L. Jackson) valtiovierailulle. Matka kuitenkin keskeytyy, kun kone putoaa erämaahan, Pohjois-Suomeen, terroristien hyökkäyksessä. Järjestetyn salaliiton tarkoituksena on kaapata presidentti. Terroristien suunnitelma onkin toteutumassa täydellisesti lukuun ottamatta yhtä odottamatonta tekijää. 13-vuotias suomalaispoika, Oskari (Onni Tommila), löytää presidentin ennen terroristeja ja päättää auttaa tätä. Amerikan presidentin kohtalo on 13-vuotiaan suomalaispojan käsissä.


 20.3 Armi elää

Armi elää!

 

Nimi: Armi elää!

Kategoria: Elämänkerta

Näyttelijät: Minna Haapkylä, Hannu-Pekka Björkman, Rea Mauranen, Laura Birn

Ensi-ilta: 2015-03-20

Tuotantomaa: Suomi              

Ohjaus: Jörn Donner

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: B-Plan

Juonikuvaus: Jörn Donnerin ohjaama fiktiivinen elokuva Armi elää! on tarina yhdestä Suomen kaikkien aikojen tunnetuimmasta yritysjohtajasta. Se kertoo naisesta, joka loi Marimekon sekä sen puhdaslinjaisen tyylin, jota on opittu pitämään modernin suomalaisen muotoilun synonyymina. Niin johtajana kuin yksityishenkilönäkin Armi Ratia oli rohkea ja rajaton, kohtuuton ja kaikkensa antava. Armin tarina kerrotaan teatteriseurueen kautta, joka valmistelee näytelmää Armista. Armia näyttelevän Marian (Minna Haapkylä) johdolla he kysyvät uudestaan ja uudestaan, kuka tämä merkillinen nainen todella on? Näytelmä keskittyy Armin elämässä vuosiin 1949–68, jolloin Armi perustaa Marimekon, johdattaa sen kansainväliseen menestykseen ja lopulta joutuu puntaroimaan omaa suhdettaan yritykseen: tarvitseeko Marimekko Armia, vai Armi Marimekkoa? Harjoitusprosessin aikana Maria-näyttelijä kamppailee Armin ristiriitaisuuksien välillä ja etsii totuutta ja kokonaista ihmistä legendan takaa.


 

 27.3  Me rosvolat

 

Me Rosvolat

 

Nimi: Me Rosvolat

Kategoria: Perhe

Näyttelijät: Kari Väänänen, Jussi Vatanen, Lotta Lehtokari, Sirkku Uhlgren

Ensi-ilta: 2015-03-27

Tuotantomaa: Suomi              

Ohjaus: Marjut Komulainen

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Perustuu Siri Kolun kirjoihin

Me Rosvolat on vauhdikas seikkailuelokuva 10-vuotiaasta Viljasta, joka tulee erehdyksessä maantierosvojen kidnappaamaksi. Rosvoautossa asuva lainsuojaton perhe elättää itsensä pihistämällä mökkiläisten autoista tarpeisiinsa karkkia, eväitä ja lehtiä. Rahasta he eivät ymmärrä mitään.


  2.4 Fast and Furious 7

Fast & Furious 7

 

Nimi: Fast & Furious 7  (Furious 7)

Kategoria: Toiminta, Rikos, Trilleri

Näyttelijät: Vin Diesel, Kurt Russell, Lucas Black, Paul Walker, Dwayne Johnson

Ensi-ilta: 2015-04-03

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: James Wan

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Finnkino (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Vin Diesel, Paul Walker ja Dwayne “The Rock” Johnson johtavat tähtikaartia, joka palaa kankaille huippusuositun, asfaltin ja palaneen kumin katkuisen elokuvasarjan uudessa osassa.

 


 10.4 Henkesi edestä

 Henkesi edestä

Nimi: Henkesi edestä

Kategoria: Draama, Trilleri

Näyttelijät: Laura Birn, Eero Aho, Mari Rantasila

Ensi-ilta: Kevät 2015

Tuotantomaa: Suomi              

Ohjaus: Petri Kotwica

Tuotantovuosi: 2015

Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)

Juonikuvaus: Yksi hetki muuttaa peruuttamattomasti neljän ihmisen elämän.

Kiia (Laura Birn) ja Lauri (Eero Aho) kiitävät yössä kohti sairaalaa. Kiia pitelee tuskissaan toisella kädellä rattia ja toisella vatsaansa - synnytys on alkanut etuajassa.

Yllättäen auto törmää johonkin. Kiia säikähtää ja jarruttaa, auto heittelehtii ennen pysähtymistään. Lauri nousee autosta tarkistamaan tilanteen ja kertoo, ettei nähnyt mitään.

Kiia synnyttää terveen lapsen ja ystävystyy sairaalassa Hannan (Mari Rantasila) kanssa. Hannan mies on jäänyt samalla seudulla auton alle ja päälle ajanut kuski on paennut paikalta.

Kun totuus tulee ilmi, onko anteeksianto liian myöhäistä?


 

Nimi: Henkesi edestä 
Kategoria: Draama, Trilleri 
Näyttelijät: Laura Birn, Eero Aho, Mari Rantasila
Ensi-ilta: Kevät 2015 
Tuotantomaa: Suomi
Ohjaus: Petri Kotwica 
Tuotantovuosi: 2015 
Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema) 
Juonikuvaus: Yksi hetki muuttaa peruuttamattomasti neljän ihmisen elämän.

Kiia (Laura Birn) ja Lauri (Eero Aho) kiitävät yössä kohti sairaalaa. Kiia pitelee tuskissaan toisella kädellä rattia ja toisella vatsaansa - synnytys on alkanut etuajassa.

Yllättäen auto törmää johonkin. Kiia säikähtää ja jarruttaa, auto heittelehtii ennen pysähtymistään. Lauri nousee autosta tarkistamaan tilanteen ja kertoo, ettei nähnyt mitään.

Kiia synnyttää terveen lapsen ja ystävystyy sairaalassa Hannan (Mari Rantasila) kanssa. Hannan mies on jäänyt samalla seudulla auton alle ja päälle ajanut kuski on paennut paikalta.

Kun totuus tulee ilmi, onko anteeksianto liian myöhäistä?
n kuningas, joka juontaa suosittua myöhäisillan puheohjelmaansa "Skylark Tonight". Aivot hänen suuren suosionsa takana ovat hänen tuottajansa ja paras ystävänsä Aaron Rapoport (Seth Rogen). Aaron kaipaa kuitenkin elämäänsä jotain merkityksellisempää. Siihen hänelle tarjoutuu tilaisuus hänen järjestäessään Daven haastateltavaksi Pohjois-Korean salaperäisen ja häikäilemättömän diktaattorin Kim Jong-Unin. Daven ja Aaronin valmistautuessa Pohjois-Korean matkalle, CIA lähestyy kaksikkoa ja pyytää heitä salamurhaamaan Kimin. Miehet ottavat tehtävän vastaan, ja niin heistä tulee maailman kaikkien aikojen epäpätevimmät tyypit, jotka ikipäivänä on värvätty haastattelemaan – saati sitten salamurhaamaan – maailman vaarallisinta miestä.