EtusivuElokuvateatteri Kino  > Tulevat ensi-illat

 

Tulevat ensi-illat

 Pidätämme oikeuden muutoksiin !


 • 15.4 Viidakkokirja 3D

 • viidakkokirja_juliste.jpg

  • Ohjaus: Jon Favreau

   Käsikirjoitus: Justin Marks (elokuvakäsikirjoitus), Rudyard Kipling (kirja)                             

   Pääosissa:

   Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Giancarlo Esposito, Neel Sethi ja Christopher Walken

   Synopsis:

   Orpo poika varttuu viidakossa susien, karhujen ja mustan pantterin kasvattamana. Elokuva perustuu Rudyard Kiplingin klassikkotarinaan. Mowglin roolissa nähdään uusi tulokas, Neel Sethi. Scarlett Johanson lainaa äänensä Kaa-käärmeelle, Bill Murray Baloolle ja Bagheeran ääniroolissa on Ben Kingsley. Lupita Nyong’o on Rakshan äänenä ja Shere Khanina kuullaan Idris Elbaa. Ohjaus Jon Favreau.


 • https://youtu.be/E4bShiEVGec


 •  

 • 15.4 Zootropolis 3D

 • Zootropolis_70x100_FI.jpg
  • Synopsis:
   Moderni nisäkkäiden kaupunki, Zootropolis, on kaupunki, jollaista ei ole toista. Se on maailman eläinten sulatusuuni, jossa kaikki norsusta päästäiseen asuvat yhdessä kaupunginosissa kuten elegantti Sahara Square ja viileä Tundratown. Mutta kun aina positiivinen konstaapeli Judy Hopps saapuu Zootropolikseen, hän tajuaa, ettei ole helppoa olla ensimmäinen kaniini kaupungin poliisivoimien suurten ja karskien eläinten joukossa. Näyttääkseen, mistä hänet on tehty, päättää Judy ratkaista hankalan jutun. Mysteerin ratkaiseminen tosin vaatii, että hän tekee yhteistyötä suulaan ja ovelan Nick Wilde -nimisen ketun kanssa. 
   Seikkailukomedian on ohjannut Byron Howard (Kaksin karkuteillä, Bolt) ja Rich Moore (Räyhä-Ralf, Simpsonit) 
  •  https://youtu.be/SZ81FG3P7zw

 •  13.5 Angry Birds 3D

  • angry_birds_juliste2_highres.jpg.small.jpg

 Tiivistelmä: Suomeksi tekstitetty teaser trailer. 3D-animaatiokomediassa Angry Birds -elokuva saadaan vihdoin tietää, miksi linnut ovat vihaisia. Elokuva vie meidät saarelle, jolla asuu yksinomaan onnellisia, lentotaidottomia lintuja - tai lähes yksinomaan. Tässä paratiisissa vihanhallintaongelmista kärsivä Red (Jason Sudeikis, Millerit, Kaameat pomot), vauhdikas Sakke (Josh Gad ensimmäisessä animaatioroolissaan sitten Frozenin) sekä räjähdysaltis Pommi (Danny McBride, This is the End, Eastbound & Down) ovat aina olleet kirjaimellisesti outoja lintuja. Mutta kun saarivierailulle saapuu salaperäisiä vihreitä possuja, näiden erilaisten lintujen tehtäväksi jää selvittää mitä possut oikein juonivat. Hulvattomassa, tähtiä vilisevässä englanninkielisessä äänikaartissa ovat mukana mm. Bill Hader (Ihan yössä, Inside Out - mielen sopukoissa), Maya Rudolph (Morsiusneidot) ja Peter Dinklage (Game of Thrones) sekä Keegan-Michael Key (Key & Peele), Kate McKinnon (Saturday Night Live, tuleva Ghostbusters), Tony Hale (Rouva varapresidentti, Sukuvika), Ike Barinholtz (The Mindy Project, Naapurit), Hannibal Buress (Broad City, Why? With Hannibal Buress), Jillian Bell (22 Jump Street), Danielle Brooks (Orange is the New Black), nouseva latinomusiikkitähti Romeo Santos sekä YouTube-tähdet Smosh (Ian Hecox ja Anthony Padilla). Columbia Picturesin/Rovio Entertainmentin elokuvan ovat ohjanneet Fergal Reilly ja Clay Kaytis, tuottaneet Cohen ja Catherine Winder, käsikirjoittaneet Jon Vitti sekä vastaavina tuottajina toimivat Mikael Hed ja David Maisel.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ADDEcmG069k


 

25.5 Liisan seikkailut peilimaailmassa 3D

 

alijule.jpeg.small.jpg

 

Ohjaus: Tim Burton                  

Käsikirjoitus:                        

Pääosissa:

Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Johnny Depp, Helena Bonham Carter ja Sacha Baron Cohen            

Synopsis:

Tim Burtonin menestyselokuvan ”Liisa Ihmemaassa” näyttelijät palaavat nyt valkokankaalle. Liisan roolissa nähdään jälleen Mia Wasikowska. Anne Hathaway, Johnny Depp ja Helena Bonham Carter palaavat rooleihinsa. Mukana nähdään myös

 

https://www.youtube.com/watch?v=teFXxTI0Bw8