EtusivuElokuvateatteri Kino  > Tulevat ensi-illat

Tulevat ensi-illat

 Pidätämme oikeuden muutoksiin !

 


 14.11 Interstellar

 

Interstellar

 

Nimi: Interstellar
Kategoria: Science Fiction
Näyttelijät: Anne Hathaway, Matthew McConaughey, Jessica Chastain
Ensi-ilta: 2014-11-07
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: Christopher Nolan
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: SF Film
Kansainväliset kotisivut:: www.interstellarmovie.net
Juonikuvaus: Christopher Nolanin (Inception, The Dark Knight -trilogia) INTERSTELLAR kertoo tutkimusmatkailijoista, jotka ylittävät inhimillisen avaruusmatkailun rajat käyttämällä hyväksi vastalöydettyä madonreikää, jonka avulla heidän on mahdollista kulkea aiemmin ihmiskunnalle liian pitkiä tähtienvälisiä välimatkoja.

Elokuvan pääosissa nähdään Matthew McConaughey (Magic Mike, Mud), Anne Hathaway (Les Misérables, The Dark Knight Rises), Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, The Tree of Life), Ellen Burstyn (The Exorcist), John Lithgow (Apinoiden planeetan synty) ja Michael Caine (The Dark Knight -trilogia)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.11 Nuija ja tosi nuija kaks

 

Nuija ja tosinuija kaks

Nimi: Nuija ja tosinuija kaks  (Dumb and Dumber To)
Kategoria: Komedia
Näyttelijät: Jim Carrey, Laurie Holden, Jeff Daniels, Kathleen Turner
Ensi-ilta: 2014-11-12
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: Future Film
Kansainväliset kotisivut:: www.dumblr.com
Juonikuvaus: Farrellyn veljesten kulttimainetta nauttiva komediaklassikko Nuija ja tosinuija saa vihdoin jatkoa – 20 vuotta ensimmäisen kohelluksen jälkeen! Ääliökaverukset Harry (Jeff Daniels) ja Lloyd (Jim Carrey) eivät ole viisastuneet vanhetessaan, joten luvassa on jälleen takuuvarmaa tohelointia.

Mitä kaverukset ovat tehneet kaikki nämä vuodet? Lloyd on virunut sairaalassa särkyneen sydämen vuoksi ja Harry on käynyt katsomassa ystäväänsä joka ikinen viikko. Eräänä päivänä Lloyd paljastaa Harrylle onnistuneimman huijauksensa. Hetken kakistelun jälkeen huijaus on nopeasti unohdettu, sillä miesten on löydettävä Harryn aikuinen tytär, jotta tämä voisi luovuttaa munuaisensa sairaalle isälleen. Sanomattakin on selvää, että mikään ei ole näin helppoa ja selkeää, kun kyseessä on elokuvahistorian nuijin kaksikko.

”Nuija ja tosinuija kakkosessa on juttuja, jotka saavat ensimmäisen elokuvan vessakohtauksen vaikuttamaan laimealta.”

– Jeff Daniels
 

15.11 Gone Girl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Gone Girl

 

 

Nimi: Gone Girl

Kategoria: Trilleri, Draama

Näyttelijät: Ben Affleck, Rosamund Pike, Tyler Perry, Patrick Fugit, Neil Patrick Harris, Kim Dickens, Carrie Coon

Ensi-ilta: 2014-10-03

Tuotantomaa: USA                   

Ohjaus: David Fincher

 

Tuotantovuosi: 2014

Levittäjä: SF Film

Juonikuvaus: GONE GIRL on David Fincherin (mm. GIRL WITH THE DRAGON TATTOO, FIGHT CLUB) ohjaama elokuva Gillian Flynnin menestysjännäristä “Kiltti tyttö”, joka on paitsi kylmäävä trilleri myös ironinen ja viiltävä kuvaus nykyaikaisesta avioliitosta.

Kuinka hyvin tunnet puolisosi?

Nick Dunne (Ben Affleck) ilmoittaa viidentenä hääpäivänään kauniin vaimonsa Amyn (Rosamund Pike) kadonneen. Poliisin ja jatkuvasti kasvavan mediahuomion puristuksissa Nickin rakentama kuva auvoisesta avioliitosta alkaa rakoilla. Pian hänen lukuisat valheensa ja outo käytöksensä saavat kaikki kysymään saman synkän kysymyksen: tappoiko Nick Dunne vaimonsa?

Nimi: Gone Girl 
Kategoria: Trilleri, Draama 
Näyttelijät: Ben Affleck, Rosamund Pike, Tyler Perry, Patrick Fugit, Neil Patrick Harris, Kim Dickens, Carrie Coon
Ensi-ilta: 2014-10-03 
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: David Fincher 
Tuotantovuosi: 2014 
Levittäjä: SF Film 
Juonikuvaus: GONE GIRL on David Fincherin (mm. GIRL WITH THE DRAGON TATTOO, FIGHT CLUB) ohjaama elokuva Gillian Flynnin menestysjännäristä “Kiltti tyttö”, joka on paitsi kylmäävä trilleri myös ironinen ja viiltävä kuvaus nykyaikaisesta avioliitos
 
Kuinka hyvin tunnet puoli

Nick Dunne (Ben Affleck) ilmoittaa viidentenä hääpäivänään kauniin vaimonsa Amyn (Rosamund Pike) kadonneen. Poliisin ja jatkuvasti kasvavan mediahuomion puristuksissa Nickin rakentama kuva auvoisesta avioliitosta alkaa rakoilla. Pian hänen lukuisat valheensa ja outo käytöksensä saavat kaikki kysymään saman synkän kysymyksen: tappoiko Nick Dunne va

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19.11 Nälkäpeli- Matkijanärhi osa 1

 

Nälkäpeli – Matkijanärhi Osa 1

 

Nimi: Nälkäpeli – Matkijanärhi Osa 1  (The Hunger Games: Mockingjay, Part One)
Kategoria: Seikkailu, Science Fiction
Näyttelijät: Josh Hutcherson, Julianne Moore, Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence
Ensi-ilta: 2014-11-19
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: Francis Lawrence
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: Nordisk Film (FI-Cinema)
Kansainväliset kotisivut:: www.thehungergamesexclusive.com
Juonikuvaus: Kaikki haluavat, että hän asettuisi kunnolla rooliin joka hänelle on suunniteltu. Katniss Everdeenistä tulee vastentahtoisesti vallankumouksen symboliksi. Matkijanärheksi. Ei riitä, että hän on jo aikaisemmin uhmannut Capitolia Nälkäpelissä ja luonut siten ihmisiä yhdistävän tekijän. Hänen täytyy nyt ryhtyä oikeaksi johtajaksi, vallankumouksen kasvoiksi, ääneksi ja ruumiillistumaksi. Useimmat vyöhykkeet ovat nyt avoimessa sodassa Capitolia vastaan, ja hänen on oltava se, jonka he uskovat johtavan heidät voittoon.
 

3.12 Nightmare 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nightmare 2

 

Nimi: Nightmare 2
Kategoria: Kauhu
Näyttelijät: Tero Tiittanen, Mikko Parikka, Sara Parikka, Hemmo Karja
Ensi-ilta: 2014-12-03
Tuotantomaa: Suomi
Ohjaus: Marko Äijö
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: SF Film
Juonikuvaus: NIGHTMARE 2 (työnimi) on komediallinen nuorisotrilleri, joka tapahtuu yhden viikonlopun aikana kun kesäyöt ovat samettia ja lomasaarta ympäröivä meri kaunis ja vaarallinen...

Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin. Hän kutsuu tutun kaveriporukan viettämään viikonloppua ystävien kesken. Saari on ihana, mutta murheelliset muistot nousevat Pepin mieleen, kun käy ilmi, että laivasta pudonneen Sampon pikkusisko Aino Kaukovaara on kesätöissä paikallisessa mökkikylässä. Saarella alkaa tapahtua outoja asioita ja Peppi tajuaa, että laivalla alkanut painajainen jatkuu. Kun yksi lomakylän työntekijä löytyy kuolleena, käy selväksi, että kostaja on nyt entistä verenhimoisempi. Pepin pahimmat pelot käyvät toteen, ja kaikki joutuvat kamppailemaan henkensä puolesta. Viekö paha voiton, vai loppuuko painajainen vihdoin.
 

10.12  klo 0.03

Hobitti - Viiden armeijan taistelu
 
Nimi: Hobitti - Viiden armeijan taistelu  (The Hobbit: The Battle of the Five Armies)
Kategoria: Fantasia, Seikkailu
Näyttelijät: Orlando Bloom, Cate Blanchett, Lee Pace, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly
Ensi-ilta: 2014-12-10
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: Peter Jackson
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: SF Film
Kansainväliset kotisivut:: www.thehobbitblog.com
Juonikuvaus: Elokuvassa HOBITTI – VIIDEN ARMEIJAN TAISTELU Bilbo Reppulin, Thorin Tammikilven ja kääpiöretkikunnan seikkailut päättyvät. Kun kääpiöt vapauttavat kotimaansa lohikäärme Smaugin kynsistä, he päästävät samalla tietämättään valloilleen hirveän tuhovoiman. Hurjistunut Smaug kohdistaa palavan raivonsa Järvikaupungin puolustuskyvyttömiin miehiin, naisiin ja lapsiin. Takaisin saatua aarretta kuin riivattuna varjeleva Thorin uhraa ystävyyden ja kunnian aarteen puolesta, ja Bilbon kuumeiset yritykset puhua hänelle järkeä ajavat hobitin tekemään epätoivoisen ja vaarallisen valinnan.

Edessä on kuitenkin vielä suurempia vaaroja. Velho Gandalfia lukuun ottamatta kukaan ei ole aavistanut, että mahtava vihollinen Sauron on lähettänyt matkaan suuren örkkiarmeijan, joka aikoo hyökätä yllättäen Yksinäiselle vuorelle. Pimeyden voimat kerääntyvät ja yhteenotto lähestyy – kääpiöiden, haltioiden ja ihmisten tulee päättää, yhdistävätkö he voimansa vai kohtaavatko he tuhon. Bilbo huomaa joutuvansa taistelemaan sekä itsensä että ystäviensä puolesta sankarillisessa Viiden armeijan taistelussa, jossa pelissä on koko Keski-Maan tulevaisuus.
 

26.12 Madagascarin pingviinit 3D

 

 

Madagascarin pingviinit

 

Nimi: Madagascarin pingviinit  (The Penguins of Madagascar)
Kategoria: Perhe, Komedia, Animaatio
Näyttelijät: John Malkovich, Peter Stormare, Ken Jeong, Benedict Cumberbatch, Annet Mahendru
Ensi-ilta: 2014-12-26
Tuotantomaa: USA
Ohjaus: Eric Darnell, Simon J. Smith
Tuotantovuosi: 2013
Levittäjä: SF Film
Juonikuvaus: Tänä jouluna DreamWorks Animation tuo valkokankaille elokuvatapauksen, joka viihdyttää kaikenikäisiä sulkiin katsomatta: Suosikkihahmot Madagascarin Pingviinit saavat nyt oman elokuvan. Pingviinejä saatetaan pitää vain söpöinä ja täysin vaarattomina, mutta hulvaton komedia paljastaa mihin tämä räpylänelikko – Kippari, Alokas, Rico ja Kowalski – todella pystyy, kun he tempautuvat mukaan maailmanlaajuiseen vakoojaoperaatioon. Kippari on operaation aivot, Kowalski toiminnanmies, Rico puolestaan voi pulauttaa suustaan mitä tahansa, kirjaimellisesti. Ja Alokas... No Alokas on enemmänkin tiiminsä sihteeri-kautta-maskotti. Nämä neljä omaperäistä sankaria joutuvat päätähuimaavaan seikkailuun pelastaaseen lajinsa, jonka viekas sekopää Tohtori Octavious Brine yrittää tuhota. Kun maailma on pelastettava, on apuun kutsuttava valiojoukko.

26.12 Päin seinää

Päin seinää

Nimi: Päin seinää
Kategoria: Komedia, Draama
Näyttelijät: Kai Lehtinen, Armi Toivanen, Mimosa Willamo, Eero Ritala
Ensi-ilta: 2014-12-26
Tuotantomaa: Suomi
Ohjaus: Antti Heikki Pesonen
Tuotantovuosi: 2014
Levittäjä: SF Film
Juonikuvaus: Päin seinää on karhea komedia Itä-Vantaalta. Se saattaa yhteen joukon rouheita hahmoja: kolmikymppinen Essi (Armi Toivanen) on agressio-ongelmainen yksinhuoltaja. Hänen teini-ikäinen tyttärensä Takku (Mimosa Willamo) saa jatkuvasti kenkää koulusta. Takun opettaja Lasse (Eero Ritala) pössyttelee pilveä välitunneilla ja on ihastunut Takun äitiin Essiin. Keski-ikäinen juoppo Sakke (Kai Lehtinen) saattaa puolestaan olla Essin isä. Hullunkurinen perhe on kasassa.