EtusivuPalvelutKirjastopalvelut  > Sähköiset kirjat

E-kirjat

Sähköiset kirjat

Sähköisiä kirjoja voit lukea helposti verkossa samaan tapaan kuin avaisit nettisivun. Selaimessa lukeminen tarvitsee jatkuvan verkkoyhteyden. Kirjat voi myös ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle.

 Ennen lainausta lue seuraavat ohjeet:

Kirjojen lainaaminen edellyttää Mäntyharjun kirjaston – Etelä-Savon maakuntakirjaston tai jonkin muun Savotta-kimpan / Lumme-kirjastokimppaan kuuluvan kirjaston korttia.

Jos kirjaudut suoraan https://www.ellibslibrary.com/lumme/  -osoitteessa, pääset kirjastokortin numerolla lainaamaan e-kirjoja.

Jos lataat laitteellesi e-kirjan, tarvitset kirjastokortin lisäksi salasanan (pin-koodi), jonka saat henkilökohtaisella kirjastokäynnillä. Osa sähköisistä kirjoista tarvitsee myös sopivan lukuohjelman asennettuna, sillä vain ePub-tiedostomuodossa olevia kirjoja voi selainlukea. Varmista siis, että ennen lainausta sinulla on sopiva lukuohjelma valmiiksi ladattuna lukuvälineelläsi.

Tärkeää tietoa kaikille Ellibsin e-kirjojen käyttäjille

Jos e-kirja edellyttää lukuohjelmaa - tutustu tähän Ellibsin linkkiin, josta saat ohjeita eri lukuohjelmien asennukseen.

Hyödyllisiä vihjeitä on Ellibsin Ohjeita ja oppaita- osiossa.

Laina-aika on kolme tai 14 vuorokautta. Nyt e-kirjoja voi myös varata.

Tutustu E-kirjan pikaohjeeseen .

 

Tutustu myös eKirjastoon

 Yleisten kirjastojen e-aineistoja

eKirjasto tarjoaa käyttöösi yleisten kirjastojen e-aineistoja. Osa niistä on vapaasti käytettävissä,

osan käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen.